Reuzel Pink Pomade Grease High Hold – Medium Shine. Eshtë një zgjedhje e shkëlqyer për stilimin e flokëve të dendur dhe kaçurrela. Formuluar me dyllin e bletës, kjo pomadë i jep flokëve një shkëlqim natyral. Ndërsa formula me bazë vaji e bën atë shumë të fortë për të mbajtur stilin e flokëve gjatë gjithë ditës.

Karakteristika e saj kryesore është shkëlqimi mesatar. Do ju japë flokëve tuaj një pamje të përsosur në çdo moment. Përveç kësaj, pomada e Reuzel Pink Grease ka një konsistencë të shkëlqyer dhe nuk lë residencë në flokët tuaj.

Jeni të interesuar për një pomadë me një stil mjaft të qëndrueshëm? Pink Pomade Grease është zgjedhja e duhur për ju. Kjo pomadë nuk do të lëvizë floket as gjatë stërvitjes më intensive. Do të mbajë stilin e flokëve tuaj në vend gjatë gjithë ditës.

Për të përfunduar, pomada e Reuzel Pink është një zgjedhje e shkëlqyer për të gjithë ata që duan të kenë stil mjaft të qëndrueshëm. Ndërsa formulimi me bazë vaji i bën flokët tuaj shumë të fortë, shkëlqimi mesatar do t’i japë atyre një pamje të mahnitshme në çdo moment të ditës.

Made in USA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reuzel Pink Pomade, High Hold – Medium Shine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reuzel Pink Pomade Grease High Hold – Medium Shine
Reuzel Pink Pomade, High Hold – Medium Shine
2,000 L
Rated 0 out of 5

In stock