Reuzel Hair Tonic është produkti perfekt për t’i kthyer flokët tuaj shkëlqimin dhe të sigurojë hidratimin e tyre. Ky tonik është i përshtatshëm për të trajtuar flokët e thatë dhe skalpin tuaj. Ofron një pamje të bukur që zgjat gjatë gjithë ditës.

Për të përdorur tonikun, aplikojeni direkt në flokët e thatë. Reuzel Hair Tonic është i përshtatshëm për përdoruesit e Reuzel dhe mund të përdoret edhe si një aplikim i dytë për flokët tuaj.

Sugjerimet e SCUMBASSDOR:

Si sugjerim për përdorim, mbajeni shishen në frigorifer dhe përdorni tonikun si një locion ftohës për masazhet e skalpit dhe qafës. Kjo do t’ju ndihmojë të ndjeni një ndjesi të ftohtë dhe erës së freskët në këto zona.

Hair Tonic është i projektuar për t’i dhënë flokëve tuaj një pamje të shkëlqyeshme dhe të sigurojë hidratimin e tyre gjatë gjithë ditës. Kështu që, mos hezitoni të përdorni këtë produkt si pjesë e rutinës tuaj të përditshme të kujdesit për flokët.

Made in USA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reuzel Hair Tonic 350ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reuzel Hair Tonic
Reuzel Hair Tonic 350ml
2,000 L
Rated 0 out of 5

In stock