Reuzel Green Pomade Grease Medium Hold – Medium Shine, është një produkt i shkëlqyeshëm për stilimin e flokëve. Ka një fortësi mesatare dhe shkëlqim mesatar. Kjo pomade e formuluar nga dylli i bletëve, është e përshtatshme për flokët kacurrela, të trashë dhe të pa kontrollueshëm. Nëse kërkoni një produkt që ju lejon ti ristiloni flokët gjatë ditës sipas dëshirës, Green Pomade është zgjedhja e duhur për ju.

Formulimi me bazë vaji/dylli i kësaj pomade e bën atë perfekte për stilime klasike. Përdorimi i kësaj pomade do të bëjë që flokët tuaj të jenë të rregullt dhe të bindshem gjatë gjithë ditës. Produkti ofron një fortësi mesatare. Kështu që do të mund të mbani flokët në vend në mënyrë që ata të mos shkojnë në drejtime të papërshtatshme. Shkëlqimi mesatar i kësaj pomade do të bëjë që flokët tuaj të kenë një pamje të shkëlqyeshme dhe të freskët.

Për të arritur një rezultat të përsosur, shtoni një sasi të vogël të pomades në dorën tuaj. Pastaj përdorni dorën për të aplikuar produktin në flokët tuaj. Mos harroni që të shpërndani produktin mirë në të gjithë flokët. Sigurohuni që të mos përdorni shumë produkt në një pjesë të vetme të flokëve. Me Reuzel Green Pomade Grease Medium Hold – Medium Shine, ju do të keni flokët e rregullt dhe të stilit të ndryshueshëm gjatë gjithë ditës.

Made in USA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reuzel Green Pomade Grease, Medium Hold – Medium Shine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reuzel Green Pomade Grease Medium Hold – Medium Shine
Reuzel Green Pomade Grease, Medium Hold – Medium Shine
2,000 L
Rated 0 out of 5

In stock