Reuzel Fiber Pomade Pliable Hold – Natural Finish, i mban flokët në mënyrë të natyrshme dhe pa shumë shkëlqim. Ky produkt është ideal për flokë të shkurtër dhe mesatarisht të gjatë. Pomada Fiber jep volum dhe fortësi flokut.

Kjo pomadë me bazë uji, i jep flokut një ndjesi të butë dhe lehtë, pa e bërë atë të ndjehet të rëndë. Rezistenca e kësaj pomade është e lartë dhe mund të zgjasë për shumë orë. Në këtë mënyrë, ju mund të jetoni ditën tuaj të plotë pa u shqetësuar për stilin e flokëve tuaj.

Për të shtuar fortësinë e pomadës, aplikoni një sasi më të madhe produkti dhe masazhoni qetësisht flokët. Nëse keni flokë të hollë dhe të butë, aplikoni pomadën në flokët e lagur. Për flokët e gjatë dhe të dendur, përdorni një sasi më të madhe produkti.

Pomada Fiber Reuzel është e lehtë për tu përdorur dhe mund të lahet lehtësisht me ujë të ngrohtë dhe shampo. Në këtë mënyrë, ju mund të ndryshoni stilin e flokëve tuaj pa shqetësuar për pasojat e pomadës. Për një stilim të saktë dhe të kujdesshëm të flokëve, mos harroni të provoni pomadën e Reuzel Fiber!

Made in USA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reuzel Fiber Pomade, Pliable Hold – Natural Finish”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reuzel Fiber Pomade Pliable Hold – Natural Finish
Reuzel Fiber Pomade, Pliable Hold – Natural Finish
2,000 L
Rated 0 out of 5

In stock