Reuzel Extreme Hold Matte Pomade është një produkt i shkëlqyeshëm për ata që dëshirojnë një stilim të qëndrueshëm dhe pa shkëlqim. Ky produkt është krijuar posaçërisht për të mbajtur flokët e trashë sa më fort, dhe të sigurojë një pamje mat.

Formulimi me bazë uji lejon pomadën të lahet lehtësisht nga floku. Nuk lë asnjë mbetje të papëlqyeshme në flokët tuaj. Fortësia ekstreme e kësaj pomade siguron që floku juaj të mbetet në vend edhe pas një dite të gjatë. Ndërsa formula mat shton një ndjesi natyrale në flokun tuaj.

Kjo pomade është e përshtatshme për flokët e trashë, dhe mund të përdoret për stilime të cregullta. Shtimi i kësaj pomade në flokun tuaj, siguron një volum shtesë dhe një pamje tërheqëse për flokun tuaj.

Nëse jeni në kërkim të një pomade të cilësisë së lartë, me një qëndrueshmëri të shkëlqyeshme dhe një pamje mat, atëherë Reuzel Matte Pomade është zgjedhja e duhur për ju.

Made in USA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reuzel Extreme Hold Matte Pomade”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reuzel Extreme Hold Matte Pomade
Reuzel Extreme Hold Matte Pomade
2,000 L
Rated 0 out of 5

In stock