Reuzel Daily Shampoo është produkti i duhur për flokë të pastër dhe të butë. Formulimi i tij i butë e bën këtë shampo të përshtatshme për përdorim çdo ditë. Ky produkt është i mbushur me 4 elementë të rëndësishëm. Keto elementet jane ekstrakti lajthisë, gjethet e hithrës, rozmarinë dhe rrënjët e bishtit të kalit. Falë ketyre elementeve eshte ideale për të gjitha llojet e flokëve.

Për të hequr pomadat me bazë vaji, si Reuzel Green ose Pink nga flokët, ju mund të aplikoni në flokë të thatë kondicioner Reuzel Daily Conditioner dhe ta lini të qëndrojë për 2-3 minuta. Pas kësaj, lani flokët tuaj me Reuzel Scrub Shampoo dhe më pas përdorni Reuzel Daily Shampo për të përfunduar trajtimin e flokëve tuaj.

Reuzel Daily Shampo është zgjedhja e duhur për të pastruar flokët tuaj në mënyrë të butë dhe pa dëmtuar ata. Kjo formulë e butë e shampos është e sigurt për përdorim të përditshëm. Eshtë e përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve. Ndërsa për të hequr pomadat me bazë vaji nga flokët, ju mund të ndiqni hapat e mësipërm.

Përmbajtja e mirë e shampos është e rëndësishme për kujdesin e flokëve. Reuzel Daily Shampo siguron atë që keni nevojë. Me elementët e tij të veçantë si ekstrakte lajthie, gjethet e hithrës, rozmarinë dhe rrënjët e bishtit të kalit, kjo shampo siguron një trajtim të shkëlqyeshëm për flokët tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reuzel Daily Shampoo 350ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

reuzel daily shampoo
Reuzel Daily Shampoo 350ml
2,000 L
Rated 0 out of 5

In stock