Reuzel Blue Pomade Strong Hold High Shine është një zgjedhje e shkëlqyeshme. Për njerëzit që duan të krijojnë stilime unike dhe të qëndrueshme kjo pomade eshte ideale. Kjo pomadë me bazë uji është formuluar me një kombinim unik përbërësish. Pomada lahet lehtesisht nga flokët.

Karakteristikat kryesore të kësaj pomade janë forca dhe shkëlqimi i lartë. Me një formulë super e koncentruar, Reuzel Blue Pomade Strong Hold High Shine është një pomadë e fortë. Kjo pomadë do ju ndihmojë të krijoni stilin e dëshiruar që do të mbajë gjatë gjithë ditës.

Ky produkt është i përshtatshëm për cdo lloj floku dhe jep një aromë të këndshme të drurit dhe vaniljes. Për të përdorur pomadën, mjafton të marrësh një sasi të vogël midis gishtave dhe ta perhapesh atë mirë në duart. Pastaj, aplikoni pomadën në flokët tuaj dhe krijoni stilin që dëshironi.

Reuzel Blue Pomade Strong Hold High Shine është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që duan të kenë një stil unik dhe të qëndrueshëm në flokët e tyre. Me një formulë super e koncentruar, kjo pomadë me bazë uji do të ndihmojë të keni një flokë të ndritshëm dhe të shëndetshëm. Ndërsa aroma e saj do të bëj që flokët tuaj të ndihen të këndshëm gjatë gjithë ditës.

Made in USA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reuzel Blue Pomade, Strong Hold – High Shine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reuzel Blue Pomade Srtong Hold High Shine
Reuzel Blue Pomade, Strong Hold – High Shine
2,000 L
Rated 0 out of 5

In stock