Nëse keni drejtuar një brisk mbi fytyrën tuaj, mund të ndjeni se ka diçka që ju mungon. Reuzel Astringent Foam do t’ju japë një pamje të fortë dhe të butë lëkures pa hequr lagështirën e nevojshme.

Kjo shkumë tonik e butë përdor lajthi shtrigash dhe aloe vera për të qetësuar lëkurën tuaj pas rruajtjes. Ajo gjithashtu kushtezon poret për ti mbajtur ato të qarta dhe të ekuilibruara.

Reuzel Foam tonifikon lëkurën tuaj, duke qetësuar dhe mbyllur poret pas një rruajtjeje. Kjo është mënyra perfekte për të arritur një pamje të butë dhe të qartë pa tharë lëkurën.

Për të përdorur produktin, mbani shishen me kokë poshtë dhe hidhni shkumën në pëllëmbën tuaj. Pastaj masazhoni tonikun astringent në fytyrën tuaj dhe fshijini tepricat me një pecet të pastër. Ky është një proces shumë i thjeshtë dhe i shpejtë që mund të kryhet çdo ditë.

Reuzel Astringent Foam është produkti i duhur për të mbyllur porët dhe për të qetësuar lëkurën pas një rruajtjeje. Përfitoni nga kjo shkumë tonik e butë dhe mbani lëkurën tuaj të freskët gjatë gjithë ditës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reuzel Astringent Foam, 200 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reuzel Astringent Foam
Reuzel Astringent Foam, 200 ml
1,500 L
Rated 0 out of 5

In stock