Reuzel After Shave është një produkt pas rroje që përdor një formulë të freskët për të mbajtur lëkurën e butë dhe të freskët. Përveç që e qetëson lëkurën, ky produkt shëron lekurën nga djegiet që mund të ndodhin gjatë heqjes së mjekrës. Aroma e këtij produkti është një kombinim aromash delikate të qitrojeve dhe drurit, e krijuar për të plotësuar nevojat mashkullore.

Përdorimi i Reuzel After Shave është i rekomanduar pas përfundimit të rrojes së mjekrës. Aplikoni një sasi të vogël në lekurën e fytyrës dhe masazhoni me lehtësi derisa produkti të absorbohet plotësisht. Kjo do të qetësojë dhe do të shërojë lëkurën tuaj.

Aromat e produktit janë të zgjedhura me kujdes për të krijuar një kombinim harmonik. Ndërthurja e qitrojeve dhe drurit jep një aromë delikate, por me prurje erëzash dhe manly.

Reuzel After Shave është një zgjedhje e mirë për ata që duan të mbajnë një pamje të kujdesshme dhe të freskët, pas përfundimit të rrojes së mjekrës. Përdorimi i këtij produkti nuk do të vijë në konflikt me përdorimin e produkteve të tjera pas rrojes së mjekrës.

Reuzel After Shave është një zgjedhje e shkëlqyeshme pas përfundimit të rrojes së mjekrës, që qetëson dhe shëron lëkurën tuaj. Një aromë delikate mashkullore e krijuar nga ndërthurja e qitrojeve dhe drurit, do të mbajë lekurën tuaj të freskët dhe të butë gjatë gjithë ditës.

Made in USA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reuzel After Shave, 100 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

reuzel after-shave
Reuzel After Shave, 100 ml
1,200 L
Rated 0 out of 5

In stock