Raywell Wax Fix është një pomade e cila ndihmon në stilimin e flokëve. Gjithashtu i jep atyre një shkëlqim të jashtëzakonshëm. Kjo pomadë është ideale për të krijuar cdo lloj stilimi. Për të arritur rezultate të shkëlqyera, rekomandohet të aplikoni produktin në flokët e thata. Pastaj t’i stiloni ato sipas dëshirës. Raywell Wax Fix është prodhuar në Itali. Përmban formulën perfekte për të siguruar që flokët tuaj të jenë gjithmonë të shëndetshëm dhe të bukur.

Për të siguruar që kjo pomadë të përdoret sa më mirë, duhet të ndiqni disa udhëzime të rëndësishme. Para se të aplikoni produktin, sigurohuni që flokët tuaj të jenë të thata dhe të pastër. Më pas, nxirrni një sasi të vogël produkti dhe fërkojeni midis duarve derisa të ngrohet. Pasi produkti të ketë ngrohur, aplikojeni në flokët tuaj duke filluar nga pjesa e sipërme e kokës dhe duke vijuar deri në pjesën e poshtme të flokëve.

Për të arritur stilime të ndryshme, mund të përdorni Wax Fix në kombinim me produkte të tjera si llak për flokët. Ky produkt siguron një fiksues të fortë dhe në të njëjtën kohë i jep flokëve një shkëlqim unik.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Raywell, Wax Fix, 100ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

raywell wax fix best pomade for hair health
Raywell, Wax Fix, 100ml
1,000 L
Rated 0 out of 5

In stock