Xhel per floket Raywell Gel Wax – Produkti ideal për flokë me shkëlqim dhe mbajtje të fortë

Raywell Gel Wax është një xhel per floket me përmbajtje arrë kokosi dhe mbrojtje hiper të fortë, e cila ofron një efekt të veçantë me shkëlqim. Ky produkt është i përshtatshëm për të rinjtë që kanë një stil të jetës të ngarkuar dhe nuk kanë kohë për të ndjekur rutinën e kujdesit të flokëve. Me një kohëzgjatje të lartë, ju mund të ruani efektin e krijuar për një kohë të gjatë.

Përmbajtja e arrës kokosi dhe mbrojtja hiper të fortë e Gel Wax ofron mbrojtje nga dëmtimet e mundshme që mund të ndodhin në flokët tuaj, siç janë dëmtimi nga dielli, erërat dhe produktet kimike të ndryshme. Ky produkt është i lehtë për t’u aplikuar dhe nuk lë mbetje të papëlqyeshme në flokët tuaj. Përveç kësaj, mund të pastroni këtë xhel nga flokët lehtësisht me një larje të thjeshtë.

Xhel për flokë Raywell Gel Wax – Një zgjidhje ideale për të rinjtë me një jetë të ngarkuar

Në jetën moderne, shumica e njerëzve kanë një stil të jetës të ngarkuar dhe nuk kanë kohë të mjaftueshme për të ndjekur rutinën e kujdesit të flokëve. Për këtë arsye, një produkt i tillë si Raywell Gel Wax është një zgjidhje e përshtatshme. Ky xhel për flokë ofron një efekt të veçantë me shkëlqim pa e lodhur flokun tuaj. Në këtë mënyrë, mund të shijoni flokë të fortë dhe të shndritshëm në mënyrë të lehtë dhe të shpejtë.

Made in Italy

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Raywell Gel Wax Cocco 500 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

raywell-gel-wax-cocco-xhel-per-floket-italy
Raywell Gel Wax Cocco 500 ml
1,000 L
Rated 0 out of 5

In stock