Shampo Flokesh Raywell Bio Poma për të Gjitha Llojet e Flokëve

Formula e Shampos :

Raywell Bio Poma Shampo për floke normal është një produkt i përsosur për përdorim të përditshëm dhe është i përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve. Shampo është prodhuar me një formulë të veçantë të kozmetikës natyrale që përbëhet nga mollë jeshile dhe vaj ulliri kamelie.

Efektet e Shampos :

Ky produkt përmban efektet e anti-plakje dhe efektin e shkëlqimit të flokëve. Shampo ka një efekt të veçantë ndaj plakjes dhe rritjes së shëndetit të lëkurës së skalpit. Përveç kësaj, gjithashtu mund të ndihmojë në rikthimin e shkëlqimit të flokëve dhe në mbrojtjen e tyre nga dëmtimi i rrezatimit UV.

Mënyra e përdorimit :

Për të arritur efektin më të mirë nga Raywell Bio Poma Shampo, aplikoni rreth 10 ml të produktit në çdo larje dhe pastaj lani flokët me ujë të ngrohtë. Shampo mund të përdoret për përdorim të përditshëm pa shqetësime.

Prodhimi :

Raywell Bio Poma Shampo është prodhuar në Itali, nga një ekip i kualifikuar i ekspertëve në industrinë e kozmetikës natyrale. Produkti është testuar dhe i certifikuar nga institucionet më të njohura në fushën e kozmetikës natyrale dhe është një nga produktet më të pëlqyera nga konsumatorët në tregun e kozmetikës.

Made in Italy

zgjidh ml

1 L, 250 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Raywell Bio Poma Frequent Wash Shampoo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

shampo flokesh raywell-bio-poma-freqeunt-wash-1-liter
Raywell Bio Poma Frequent Wash Shampoo
1,500 L
Rated 0 out of 5
Add to cart