Raywell Bio Oleu, shampo kunder zbokthit: Formulë natyrale më vaj ulliri, kamelia dhe sulfur organik

Bio Oleu, shampo kundër zbokthit është një formulë unike e produkteve kozmetike të përdorura në trajtimin e zbokthit. Përbërësit natyralë të shampos janë vaj ulliri, vaj kamelia dhe sulfur organik që ndihmojnë në parandalimin e formimit të zbokthit dhe zvogelimin e kruarjës së kokës.

Si të përdorni shampon kundër zbokthit Raywell Bio Oleu?

Përdorni një sasi prej rreth 10 ml të shampos Bio Oleu. Aplikojeni shampon në flokë dhe masazhoni mirë për rreth tre minuta për të lejuar që formula të veproj në menyrë efektive. Pastaj, lajini flokët me uje të ngrohtë.

Përfitimet e shampo kundër zbokthit Raywell Bio Oleu

Përbërja unike e këtyre shampove, me vaj ulliri, kamelia dhe sulfur organik, mundëson trajtimin efektiv të zbokthit të flokëve. Vaj ulliri dhe kamelia janë burime të pasura me antioksidantë dhe acidet yndyrore të nëvojshme për rritjen e flokëve. Sulfuri organik ndihmon në reduktimin e prodhimit të yndyrave në fibrat e flokëve, duke parandaluar formimin e zbokthit.

Raywell Bio Oleu, shampo kundër zbokthit, i prodhuar në Itali

Shampo kundër zbokthit Bio Oleu është nje produkt kozmetik i cili është prodhuar në Itali, dhe ofron një zgjidhje efektive për trajtimin e zbokthit të flokëve në mënyrë natyrale. Kjo formula natyrale është e përshtatshme për të gjithë llojët e flokëve dhe nuk përmban kimikate të dëmshme për shëndetin e flokëve dhe lagështisë së skalpit.

Made in Italy

zgjidh ml

1 L, 250 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Raywell Bio Oleu Anti Dandruff Organic Shampoo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

raywell-bio-oleu-shampo-kunder-zbokthit
Raywell Bio Oleu Anti Dandruff Organic Shampoo
700 L1,500 L
Rated 0 out of 5
Add to cart