Raywell Bio Boma: Shampo per floke te lyer, floke te trajtuar

Kjo shampo është prodhuar në Itali dhe përmban përbërës aktivë të tilla si vajra dhe ekstrakte bimorë të bimës së bambusit, arganit, orizit dhe aloes, të cilat rikrijojnë fibra të flokëve dhe molekulat e brendshme të flokut.

Përfitimet e shampos Raywell Bio Boma

Kjo shampo është ideale për flokët e trajtuar. Përbërësit e tij aktivë janë në gjendje të rikrijojnë fibrat të flokëve dhe molekulat e brendshme të flokut, duke i bërë ato të forta dhe të shëndetshme. Shampot e zakonshme mund të dëmtojnë flokët e lyer dhe të trajtuar, prandaj rekomandohet perdorimi i shampove profesionale per nje trajtim më të shëndetshëm dhe që flokët të ndjehen mirë.

Si ta përdorni shampon Raywell Bio Boma

Për të përfituar maksimumin nga shampo Bio Boma, duhet ta përdorni atë në çdo larje flokësh. Aplikoni 10 ml shampo në flokë dhe masazhoni me kujdes për të rikrijuar fibrat e flokëve dhe molekulat e brendshme të flokut. Pastaj lajini floket me ujë të bollshëm dhe përsëriteni nëse është e nevojshme.

Made in Italy

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Raywell Bio Boma Smooth Effect Shampoo 250ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

raywell-bio-boma-shampo-per-floke-te-lyer-dhe-te-trajtuara
Raywell Bio Boma Smooth Effect Shampoo 250ml
700 L
Rated 0 out of 5

In stock