Piaster flokesh profesionale qeramikë Gammapiu One 230. Kjo piaster është një zgjedhje e mrekullueshme për ata që duan të krijojnë stile të shkëlqyera flokësh. Me 3 nivele të ndryshueshme të nxehtësisë, 190 ° – 210 ° – 230 ° C, kjo piastër qeramike është një produkt i patentuar. Do t’ju japë kontroll të plotë të temperaturës për të krijuar stilet që ju dëshironi.

Karakteristikat:

Një nga karakteristikat kryesore të kësaj piastre është aftësia e saj për të dhënë butësi flokëve. Me teknologjinë e qeramikës, ky produkt do t’ju ndihmojë të zvogëloni ndikimin e nxehtësisë tek flokët, duke i bërë ata të qëndrojnë të shëndetshëm. Ky është një avantazh i madh, veçanërisht për ata që shfrytëzojnë shpesh ndihmën e një piastre profesionale.

Gammapiu One 230 është ideal për krijimin e ondeve të bukura në flokë. Nivelet e ndryshueshme të nxehtësisë lejojnë përdoruesin të zgjedhë temperaturën e duhur për stilin e dëshiruar. Me këtë piastër, ju mund të krijoni valë të natyrshme, të ndritshme dhe të qëndrueshme për një pamje të mahnitshme.

Kontrolli i temperaturës është një tjetër karakteristikë që e bën këtë piastër qeramike të jashtëzakonshme. Ju mund të ndryshoni nivelin e nxehtësisë sipas preferencave tuaja dhe llojit të flokëve që keni. Kjo ju jep një kontroll të plotë mbi procesin e stilimit dhe ju lejon të merrni rezultate të përsosura çdo herë.

Në përfundim, piastër profesionale qeramikë Gammapiu One 230 është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që duan një mjet të fuqishëm dhe efektiv për stilimin e flokëve. Me karakteristikat e saj të patentuara, nivelet e ndryshueshme të nxehtësisë, aftësinë për të dhënë butësi dhe kontrollin e temperaturës, ky produkt është një zgjedhje e shkëlqyeshme për çdo stilist apo ndjekës të modës që dëshirojnë të krijojnë stile të shkëlqyera dhe të qëndrueshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GammaPiu, One230, Piaster”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

piaster flokesh Gammapiu One 230
GammaPiu, One230, Piaster
13,000 L
Rated 0 out of 5

In stock