Phytorelax Keratin Anti-Frizz është trajtimi perfekt për flokë të dëmtuar. Ky produkt i avancuar përmban keratinë që ushqen, riparon dhe përforcon strukturën e flokëve tuaj. Gjithashtu, ky trajtim i veçantë ndihmon në mbrojtjen e flokëve nga nxehtësia dhe përdorimi i piastrës. Keratina në formule ndihmon në eliminimin e elektrizimit të flokëve. Gjithashtu mbron floket nga lagështia, duke përmirësuar mbajtjen dhe ngjyrën e flokëve.

Për të arritur rezultate maksimale, aplikoni një sasi të vogël në flokët e lagur ose të thatë dhe shpërndajeni në mënyrë të barabartë gjatë gjatësisë së flokëve. Pastaj vazhdoni me stilimin e flokëve sipas dëshirës tuaj.

Në përfundim, Phytorelax Keratin Anti-Frizz është zgjidhja e duhur për ata që duan të ushqejnë, riparojnë dhe rindërtojnë flokët e tyre të dëmtuar. Përdorimi i këtij produkti do të sjellë një efekt tërheqës dhe do t’ju ndihmojë të keni flokë të shëndetshëm dhe të bukur në çdo kohë.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Phytorelax,Keratin Anti-Frizz, 150 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phytorelax,Keratin Anti-Frizz,
Phytorelax,Keratin Anti-Frizz, 150 ml
1,200 L
Rated 0 out of 5

In stock