Seti përmban:
-Shampo 200ml për flokët dhe trupin mbas sportit ose pas një dite të gjatë në punë. Ky produkt është i krijuar nga ndërthurja e ekstrateve të guaranës me xhinxher e cila të ofron një ndjesi shplodhjeje.
-Balsam para dhe pas rrojes 75ml me aloe vera dhe vitaminë E. Ky produkt ofron lehtësim të menjëhershëm nga djegia e rrojes, duke e lënë lëkurën të butë dhe me një ndjesi të menjëhershme të mirëqenies. Formulë delikate për thithjen e shpejtë, zbut mjekrën dhe lejon kalimin e briskut edhe në zonat e vështira
Seti përmban:
Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Phytorelax Uomo, Body Wash + Pre-After Shave Balm, Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phytorelax Uomo, Body Wash + Pre-After Shave Balm, Set
2,000 L

In stock