Phytorelax, Macadamia Oil Treatment, trajtim me vaj makadamie. Eshtë një trajtim i veçantë i flokëve pa shpëlarje. Me një formulë të pasur dhe luksoze, u jep flokëve një shkëlqim të jashtëzakonshëm pa i humbur volumin. Kjo formule e pasur me vaj makadamie hidraton dhe rikthen shkëlqimin e flokëve në thellësi duke i lënë ata të butë dhe me një pamje të shëndetshme dhe tërheqëse.

Për nje efekt maksimal, rekomandohet të aplikoni një sasi të vogël të produktit në flokët e lagur ose të thatë. Shpërndani produktin përgjatë gjatësisë së flokut në mënyrë uniforme. Pasi ta aplikoni produktin, krehini flokët dhe më pas vazhdoni me stilimin e flokëve tuaj. Kjo formule e pasur me vaj makadamie është e lehtë për t’u përdorur dhe nuk lë pas vetes gjurmë yndyreje.

Trajtimi me vaj makadamie Phytorelax është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që duan të kenë flokë të shëndetshëm dhe tërheqës. Ky produkt do t’u ndihmojë të keni flokë të butë dhe me shkëlqim. Gjithahstu do t’i bëjë flokët të ndjehen më të shëndetshëm dhe më tërheqës. Duke u përdorur rregullisht, kjo formule do t’u japë flokëve tuaj një ndryshim të dukshëm në shëndet dhe pamje.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Phytorelax, Macadamia Oil Treatment, 60 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phytorelax, Macadamia Oil Treatment, 60 ml
Phytorelax, Macadamia Oil Treatment, 60 ml
1,500 L
Rated 0 out of 5

In stock