Phytorelax, Macadamia Finishing Spray për flokët, është një produkt i shkëlqyeshëm për të siguruar flokë të lehtë dhe me shkëlqim. Ky produkt i veçantë u jep flokëve një shkëlqim të veçantë. Gjithashtu i mbron ato nga agjentët e jashtëm pa i humbur volumin e tyre natyral. Ky produkt i lejon flokëve të mbeten të buta dhe të shkëlqyera, duke i mbrojtur ato në të njëjtën kohë.

Për të përdorur këtë produkt, spërkateni atë në flokët tuaj të lagur ose të thatë dhe pastaj shpërndajeni në mënyrë të barabartë përgjatë gjatësisë së tyre. Ky produkt nuk kërkon shpëlarje dhe mund të mbetet në flokët tuaj për një kohë të gjatë. Në këtë mënyrë, flokët tuaj do të jenë të mbrojtur dhe do të ndriçojnë me një shkëlqim të veçantë.

Ky produkt përmban macadamia të pasur me antioksidantë, vitaminë E dhe acide yndyrore Omega-3, të cilat ndihmojnë në rritjen dhe mbrojtjen e flokëve. Në këtë mënyrë, flokët tuaj do të jenë të shëndetshëm dhe do të shkëlqejnë.

Phytorelax, Macadamia Finishing Spray për flokët, është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të mbrojtur flokët tuaj nga agjentët e jashtëm dhe për t’i dhënë atyre një shkëlqim të veçantë. Ky produkt është i lehtë për t’u përdorur dhe mund të mbetet në flokët tuaj për një kohë të gjatë. Kështu që, mos hezitoni ta provoni!

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Phytorelax, Macadamia Finishing Spray, 150 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phytorelax, Macadamia Finishing Spray, 150 ml
Phytorelax, Macadamia Finishing Spray, 150 ml
1,200 L
Rated 0 out of 5

In stock