Phytorelax, Serum Macadamia Elixir për flokë pa shpëlarje. Eshtë produkti i përsosur për t’i dhënë flokëve tuaj një shkëlqim të menjëhershëm. Ky serum forcon fibrat e flokëve. Gjithashtu përmban një polimer natyror të veçantë që rrjedh nga niseshtja e patates. Polimeri synon rregullimin e pjesëve të dëmtuara të flokëve. Kjo formulë e veçantë lë flokët tuaj të hidratuar, me shkëlqim dhe të butë në prekje.

Për të përdorur serumin në mënyrën më të mirë, aplikoni një sasi të vogël në flokë të lagur ose të thatë. Shpërndani produktin përgjatë gjatësisë së flokëve. Pastaj vazhdoni me stilimin e flokëve sipas dëshirës duke përdorur tharshe.

Ky serum pa shpëlarje është i përshtatshëm për përdorim në çdo kohë të ditës. Formulimi i tij i veçantë është i përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve. Nëse kërkoni një zgjidhje për flokët tuaj që i jep një shkëlqim të bukur dhe i lë ato të ndjehen të buta në prekje, serum Phytorelax Macadamia Elixir është zgjedhja e duhur për ju.

Vendosni në rutinën tuaj të kujdesit për flokët serumin Phytorelax Macadamia Elixir. Do t’ju ndihmojë të përmirësoni pamjen dhe të ndiheni më mirë me veten. Shtoni këtë serum në koleksionin tuaj të produkteve për flokë dhe shikoni se si flokët tuaj transformohen.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Phytorelax, Macadamia Elixir Serum, 150 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phytorelax, Macadamia Elixir Serum, 150 m
Phytorelax, Macadamia Elixir Serum, 150 ml
1,500 L
Rated 0 out of 5

In stock