Phytorelax coconut 10-in-1 është spray i cili kryen 10 funksione në flokët tuaj. Edhe flokët e thatë, të dëmtuar dhe të brishtë duken më të shëndetshëm dhe janë më të lehtë për tu menaxhuar mbas aplikimit të këtij produkti.

10 funksionet e spray:
Riparon flokët e dëmtuar.
I jep shkëlqim flokëve.
Mbron flokët nga nxehtësia e piastrës dhe tharëses.
I bën më të lehtë flokët për tu stiluar.
I mban flokë të buta.

Mbron ngjyrën e flokëve.
Eliminon elektrizimin e flokeve.
Parandalon skajet e ndara të flokëve.
I zgjat dhe i jep volum flokëve.

Ndihmon për ti krehur lehtësisht flokët.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Phytorelax, Coconut, Trajtim 10 ne 1 per Floket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *