Phytorelax Argan Reinforcing Extra Volume Shampoo, është një produkt i pasur me vaj argani. I jep flokëve volum dhe forcë. Përdorimi i kësaj shampoje përforcuese, do të sjellë efekte të dukshme në flokët tuaj. Do i bej flokë më të shëndetshme dhe me shkëlqim.

Për të përdorur këtë produkt me efikasitet maksimal, hidhni një sasi të vogël në dorë dhe aplikojeni në flokët tuaj. Masazhoni lehtësisht për disa minuta për të siguruar që produkti të përhapet në mënyrë të barabartë në të gjithë flokun. Pas kësaj, shplani flokët me ujë të ngrohtë dhe përsëriteni procesin nëse është e nevojshme.

Shampoja Phytorelax Argan, përforcues dhe me volum të shtuar, është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që duan të kenë flokë të shëndetshëm dhe të bukur. Me përmbajtjen e saj të pasur me vaj argani, ajo ofron mbrojtje dhe ndihmë për të shmangur dëmtimet nga ndryshimet e temperaturës dhe trajtimet e zakonshme të flokëve.

Për të arritur efektet më të mira nga ky produkt, rekomandohet të përdoret rregullisht si pjesë e rutinës së kujdesit për flokët tuaj. Kështu, flokët tuaj do të jenë më të shëndetshëm, më të forta dhe me volum të shtuar.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Phytorelax, Argan Reinforcing Extra Volume Shampoo, 250 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phytorelax Argan Reinforcing Extra Volume Shampoo
Phytorelax, Argan Reinforcing Extra Volume Shampoo, 250 ml
1,000 L
Rated 0 out of 5

In stock