Phytorelax Argan Oil Treatment – Vaji ushqyes për flokët me argan, është një produkt i shkëlqyeshëm për kujdesin e flokëve tuaj. Ky vaj me argan mbron dhe rigjeneron flokët tuaj. Gjithashtu i jep atyre shkëlqim dhe i bën ato më të lehtë për t’u krehur. Përmbajtja e tij e pasur me vajin e arganit, e bën këtë produkt një eliksir bukurie të jashtëzakonshëm.

Pema e arganit rritet vetëm në pjesën jugore të Marokut. Argani është përdorur për mijëra vite si një burim i mirëqenies dhe i shëndetit të flokëve dhe trupit në përgjithësi. Ky vaj i veçantë përmban antioksidantë dhe acid linoleik. Një zgjidhje e shkëlqyeshme për flokët e dëmtuar.

Për të përdorur vajin trajtues, hidhni disa pika në duar dhe masazhoni në flokë për gjatë gjithë gjatësisë së tyre. Më pas, vazhdoni me stilimin e flokëve sipas dëshirës tuaj.

Ky produkt i shkëlqyeshëm është i përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve dhe do t’ju ndihmojë të keni flokë të shëndetshëm dhe të bukur. Përdorni Phytorelax Argan Oil Treatment dhe shijoni flokët e butë dhe të gjallë në çdo moment të ditës.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Phytorelax, Argan Oil Treatment, 60 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phytorelax Argan Oil Treatment
Phytorelax, Argan Oil Treatment, 60 ml
1,500 L
Rated 0 out of 5

In stock