Phytorelax Argan Nourishing Shampoo, me argan e cila është ideale për larjen dhe kujdesin e flokëve më të dëmtuar dhe të brishtë. Eshtë produkti perfekt për të siguruar butësi, shkëlqim dhe ruajtjen e ngjyrës së flokëve. Ky produkt përmban një formulë unike dhe natyrale që ofron kujdesin optimal për flokët tuaj.

Për të përdorur këtë shampo të veçantë, fillimisht duhet të lagëni flokët. Aplikoni një sasi të vogël të produktit në dorë. Pastaj, masazhoni lehtësisht flokët për disa minuta për të siguruar një efekt maksimal. Në fund, shplani flokët me shumë ujë për të larguar produktin plotësisht.

Kjo shampo është i përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve. Veçanërisht është më shumë e dobishëm për flokët e dëmtuar dhe të brishtë. Përveç butësisë dhe shkëlqimit që ofron, Phytorelax Argan Nourishing Shampoo gjithashtu ndihmon në ruajtjen e ngjyrës së flokëve. Flokët do të duken më të shëndetshëm dhe të pastër.

Për të arritur një rezultat më të mirë, rekomandohet të përdorni këtë shampo dy herë në javë, si pjesë e rutinës tuaj të kujdesit për flokët. Shampo me argan është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të siguruar flokë të shëndetshëm dhe të bukur.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Phytorelax, Argan Nourishing Shampoo, 500 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phytorelax Argan Nourishing Shampoo
Phytorelax, Argan Nourishing Shampoo, 500 ml
1,500 L
Rated 0 out of 5

In stock