Phytorelax Argan Nourishing Conditioner është një produkt i shkëlqyer për kujdesin e flokëve tuaj. Si një trajtim i pasur dhe intensiv për flokët me argan, ky balsam për flokë depërton menjëherë dhe thellë në flokë. Është ideale për flokët e dëmtuar dhe të trajtuar, pasi i jep flokëve elasticitet dhe shkëlqim të rrallë.

Për të përdorur këtë produkt në mënyrën më efektive, fillimisht lajini flokët me shampon Phytorelax Argan Nourishing Shampoo. Pastaj, përhapni një sasi të vogël të balsamit në dorën tuaj dhe aplikojeni në flokët tuaj. Masazhoni lehtësisht për disa minuta për të lejuar produktin të depërtojë thellë në flokë. Në fund, shplani flokët me ujë të ngrohtë për të hequr produktin.

Për të optimizuar efektin e këtij produkti për flokë, ju sugjerojmë që ta përdorni atë dy herë në javë. Nëse keni flokë shumë të dëmtuar ose të thatë, mund ta përdorni edhe më shpesh. Ky produkt nuk do t’ju zhgënjejë kur bëhet fjalë për kujdesin e flokëve tuaj.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Phytorelax, Argan Nourishing Conditioner, 500 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phytorelax Argan Nourishing Conditioner
Phytorelax, Argan Nourishing Conditioner, 500 ml
1,500 L
Rated 0 out of 5

In stock