Phytorelax Argan Anti-Frizz Shampoo është një produkt i shkëlqyeshëm për flokët e vështira për tu menaxhuar dhe ato që elektrizohen. Formuluar me vaj argani, kjo shampo i jep flokëve një ndjesi zbutëse dhe i bën ato më të lehtë për t’u krehur.

Për të përdorur këtë shampo me efikasitet maksimal, fillimisht lagini flokët dhe pastaj aplikoni një sasi të vogël në floke. Masazhoni me ngadalë për disa minuta për të siguruar që produkti të përhapet mirë. Më pas, shplani flokët me shumë ujë për të larguar plotësisht shampon.

Phytorelax Argan Anti-Frizz Shampoo është i përshtatshëm për përdorim të përditshëm dhe nuk dëmton flokët në asnjë mënyrë. Ky produkt mund të përdoret edhe për flokët e trajtuar kimikisht, sepse nuk i bën ata të dobët dhe të thyeshëm.

Nëse keni flokë të vështirë për tu menaxhuar, Phytorelax Argan Anti-Frizz Shampoo është zgjedhja e duhur për ju. Ky produkt i shkëlqyeshëm do t’ju ndihmojë të kontrolloni efektin e flokëve të elektrizuar. Gjithashtu do të krijoni një pamje të bukur dhe të shëndetshme për flokët tuaj.

Për të arritur rezultate më të mira, rekomandohet që të përdorni këtë shampo në kombinim me produkte të tjera të linjës Phytorelax Argan Anti-Frizz. Kjo do të ndihmojë në rritjen e efikasitetit të trajtimit.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Phytorelax, Argan Anti-Frizz Shampoo, 250 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phytorelax Argan Anti-Frizz Shampoo
Phytorelax, Argan Anti-Frizz Shampoo, 250 ml
1,000 L
Rated 0 out of 5

In stock