Phytorelax Argan Anti-Frizz Mask është një zgjidhje e shkëlqyeshme për flokët e vështirë për t’u menaxhuar dhe ato që elektrizohen. Përmban vaj argani, i cili është një burim i shkëlqyeshëm i acideve yndyrore dhe vitaminave. Vaji arganit i bën flokët më të butë dhe të lehtë për tu krehur.

Përdorimi i kësaj maske është shumë i thjeshtë. Pas larjes së flokëve me shampon e së njëjtës linjë, përhapni një sasi të vogël të produktit mbi flokët tuaj dhe masazhojini për disa minuta për një efekt sa më të mirë. Pastaj shplajini me ujë të ngrohtë dhe do të ndjeni ndryshimin në flokët tuaj menjëherë.

Ky produkt është i veçantë për shkak të efektit të tij të menjëhershëm në flokët tuaj. Përveç kësaj, përmban edhe një sërë të tjerë avantazhesh për flokët tuaj, si rritjen e elasticitetit, rikthimin e hidratimit dhe shmangien e tepër shkrifjes. Nëse doni që flokët tuaj të jenë të butë dhe të shkëlqyeshëm, kjo maskë është zgjidhja e duhur për ju.

Kjo mask me vaj argani është një produkt i shkëlqyeshëm për flokët tuaj. Përdorni këtë maskë për të zgjidhur problemet e flokëve tuaj dhe për të sjellë një ndryshim të menjëhershëm në shikimin dhe ndjesinë e tyre.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Phytorelax, Argan Anti-Frizz Mask, 250 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phytorelax, Argan Anti-Frizz Mask, 250 ml
Phytorelax, Argan Anti-Frizz Mask, 250 ml
1,000 L
Rated 0 out of 5

In stock