Një aromë qelibar për meshkuj.
Pikërisht, pluhur, i ngrohtë, i ëmbël dhe tërheqës.
Notat kryesore të limonit dhe piperit rozë.
Notat e mesme të livandës dhe olibanumit.
Notat bazë të vaniljes, kokrrës tonka dhe qelibarit.
E përkryer për veshjen e vjeshtës ose dimrit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paco Rabanne Invictus Victory 100 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Paco-Rabanne-Invictus-Victory-100-ml
Paco Rabanne Invictus Victory 100 ml
13,500 L

In stock