Invictus është një përplasje e papritur e universeve, fuqive, ndjesive dhe vlerave: një shpërthim freskie e pastër në notat e sipërme, falë një akordi detar, lëvozhgës së grejpfrutit dhe gjetheve të dafinës. Sensualitet i jashtëzakonshëm në notat bazë me patchouli, akorde ambergris dhe dru Gaiac.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paco Rabanne Invictus Deodorant Spray 150 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Paco-Rabanne-Deodorant-Spray-150-ml
Paco Rabanne Invictus Deodorant Spray 150 ml
4,900 L

In stock