Invictus Deo nga Paco Rabanne – Një Përplasje e Papritur e Universeve

Invictus Deo është një deodorant, që përmban përplasje të ndryshme si universeve, fuqive, ndjesive dhe vlerave. Aroma e tij freskuese dhe e pastër nxit notat e sipërme me një akord detar, lëvozhgëse të grejpfrutit dhe gjetheve të dafinës. Në notat bazë të tij, mund të ndjehet një sensualitet i jashtëzakonshëm. Ky sensualitet vjen nga patchouli, akorde ambergris dhe dru Gaiac.

Për të krijuar këtë deodorant unik dhe tërheqës, jane perdorur vetëm esenca të larta cilësie. Ato jane përzgjedhur me kujdes për të siguruar një përvojë të ndryshme dhe të jashtëzakonshme për ata që e përdorin.

Invictus Deo është një deodorant i cili ndryshon nga ajo që keni provuar më parë. Me notat e tij të ndryshme dhe përplasjeve të papritura, ai sjell diçka të re dhe unike për përdoruesit e tij. Përvoja me këtë deodorant është një eksperiencë unike, e cila sigurisht do të mbetet në mendjen tuaj për një kohë të gjatë.

Nëse jeni në kërkim të një deodoranti unik, Invictus Deo është zgjedhja e duhur për ju. Mos hezitoni të provoni këtë aromë të paharrueshme dhe të shijoni përvojën unike që ajo sjell.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paco Rabanne Invictus Deodorant Spray 150 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Invictus Deo-Paco-Rabanne-Deodorant-Spray-150-ml
Paco Rabanne Invictus Deodorant Spray 150 ml
Original price was: 5,500 L.Current price is: 4,900 L.
Rated 0 out of 5

In stock