Paco Rabanne Fame Parfum, një aromë e re femërore. Frymëzohet nga krijimet e modës së markës dhe është një shprehje e shpirtit të parezistueshëm parizian të gruas Rabanne. Fame hap një epokë të re të feminitetit me ndjenjat e gjallë, sensualitetin dhe lirinë që përmban. Si një stil i parëndësishëm në avantgardën e markës, Fame është produkti i një bashkimi ekskluziv midis një jasemini shkëlqyes, një mango me lëng dhe një temjan sensual kremoz.

Familja nuhatëse është FRUITY CHYPRE dhe piramida e nuhatjes përmban notat e sipërme të mango me lëng dhe mandarinë, notat e zemrës të JASEMINIT të NDRYSHËM dhe notat bazë të temjanit kremoz, dru sandali dhe vaniljes.

Paco Rabanne Fame Parfum është një ndër aromat më të bukura dhe të ndryshme në treg. Kombinimi i shishem i frutave dhe notave të temjanit, do të krijojë një ndjenjë frymëzimi dhe misteri. Kjo është një aromë që do të bëjë që përdoruesi të ndjehet unik dhe të dallohet nga të tjerët.

Paco Rabanne Fame Parfum është një aromë që nuk mund të ndahet nga stili dhe klasa. Ky parfum është zgjedhja e përkryer për gratë që duan të shprehin personalitetin e tyre në mënyra të ndryshme. Do te shfaqin një shprehje të ndjeshme të feminitetit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paco Rabanne Fame Parfum 80 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Paco-Rabanne-Fame-Parfum-80-ml
Paco Rabanne Fame Parfum 80 ml
16,500 L
Rated 0 out of 5

In stock