Layrite Original Pomade cilesohet si produkti “Mens Hair” e cila mban si wax, lahet si xhel!

Një pomadë e gjithanshme me bazë uji që mban gjithë ditën, por shpëlahet lehtësisht me ujë.

Funksionon më së miri për këto lloje flokësh:
Flokë të imët deri në trashësi mesatare
Gjatësi të shkurtra deri në mesatare

Punon më së miri për këto pamje:
Stilet klasike të kombinuara
Pamje të lagura të çrregullta

Përbërësit kryesorë:
Balta kaolinë. Dyllët që rrjedhin natyrshëm nga gjethet e palmës braziliane dhe qymyri ofrojnë një përfundim të strukturuar natyral.

Këshilla nga Barber Profesionist: “Mens Hair”
Kur flokët janë të lagur, aplikoni Layrite Grooming Spray si një primer për të përfituar sa më shumë nga pomada juaj.

Përmbajtja e bazuar në ujë e kësaj pomade të veçantë të bërë nga Layrite, bën që ajo të jetë ideale për përdorim të përditshëm dhe për të arritur një stil të ndryshëm për flokët tuaj. Nëse jeni në kërkim të një produkti i cili të bëjë që flokët tuaj të duken të përsosur gjatë gjithë ditës dhe të shpëlahen lehtësisht, atëherë kjo pomadë është zgjedhja e duhur për ju!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Layrite Original Pomade”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mens Hair-Layrite-Deluxe-Original-Pomade
Layrite Original Pomade
2,500 L
Rated 0 out of 5

In stock