Matt Wax for Hair Raywell.

Nje pomade stiluese me bazë uji është zgjidhja perfekte për flokët tuaj të shkëlqyeshëm. Ky produkt do t’i mbajë flokët tuaj pa shkëlqim dhe do t’ju ndihmojë të keni një stilim mat të përsosur. Ky produkt është i projektuar veçanërisht për të krijuar një stilim mat dhe elegant për flokët tuaj.

Për të përdorur këtë produkt të mrekullueshëm, mjafton të merrni një sasi të vogël të produktit dhe ta zbutni me duart tuaja. Më pas, aplikoni produktin në flokët tuaj dhe bëni stilimin që dëshironi. Ky produkt është i lehtë për t’u përdorur. Do t’ju ndihmojë të keni një pamje të përsosur për flokët tuaj.

Raywell Wax Matt është një produkt i cili është prodhuar në Itali. Eshtë i njohur për cilësinë dhe performancën e tij të lartë. Ky produkt është projektuar për t’i dhënë flokëve tuaj një stilim të përsosur. Gjithashtu për t’u siguruar që floket të mbahen në formë për një kohë të gjatë. Me Raywell Wax Matt, ju do të keni flokët që ju gjithmonë keni ëndërruar.

Nëse jeni në kërkim të një pomade stiluese të cilën mund ta përdorni për të krijuar një stilim mat dhe për të mbajtur flokët tuaj në formë gjatë gjithë ditës, atëherë Wax Matt është zgjidhja e duhur për ju

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Raywell Wax Matt 150ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

matte wax for hair raywell
Raywell Wax Matt 150ml
800 L
Rated 0 out of 5

In stock