Sublime Glow Maske është e përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve. Sjell një shkëlqim të jashtëzakonshëm, të imët dhe të hidratuar. Kjo ndodh falë përbërësve inovativë të saj, të tilla si Acid Hyaluronic i kuaternizuar. Acidi Hyaluronic është i dizajnuar për të mbuluar fijet e flokëve. Gjithashtu ofron mbrojtje nga ndikimi i elementëve të mjedisit si era, dielli, kripa dhe ndotja. Përveç kësaj, ky acid është gjithashtu në gjendje të mbajë molekulat e ujit, duke ushqyer flokët dhe duke u dhene atyre një shkëlqim ekstrem.

Për të arritur një trajtim më të efektive, këshillohet perdorimi i maskes në kombinim me serum-in ORGANIK ANTI-FRIZZ të flokëve. Kombinimi i këtyre dy produkteve do t’ju ndihmojë të keni flokë të lëmuar, të mbrojtur nga efektet e frizz-it dhe të shfaqni një shkëlqim të jashtëzakonshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maske Sublime Glow, Trico Bio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sublime Glow Maske
Maske Sublime Glow, Trico Bio
1,500 L
Rated 0 out of 5

In stock