Raywell Bio Hidra, maske për flokë të thatë

Ndihmon në kontrollin e elektrizimit dhe zbutjen e flokëve të thatë

Maske për flokë të thatë Raywell Bio Hidra me pH acid dhe vaj kujdesi të pasur me kamelia japoneze / vaj Tsubaki ndihmon që flokët të jenë të butë dhe të shkëlqejn. Kjo maske ndihmon në kontrollin e elektrizimit dhe zbutjen e flokëve të thatë. Flokët e thatë janë shpesh të ndjeshëm dhe të dëmtuar nga faktorë të ndryshëm, si ndryshimet sezonale, perdorimi produkteve me nxehtesi, dhe mosha. Kjo maske e kujdesit për flokët do t’i bëjë ato të ndjehen të shëndetshëm dhe të pastër.

Vaji i kamelias japoneze/Tsubaki bënë që flokët të ndriçojn dhe të shkëlqejnë

Ky produkt përmban vaj të kamelias japoneze/Tsubaki, që bënë që flokët të ndriçojn dhe të shkëlqejnë. Kjo formulë unike e kujdesit për flokët bënë që flokët të shfaqin një shkëlqim të shëndetshëm dhe të bukur. Për të arritur rezultate të mira rekomandohet dhe perdorimi i shampos të së njejtës linjë Raywell Bio Hidra Skin Hair Dried Shampoo

Përdorimi i maskës Raywell Bio Hidra

Për të përdorur maskën Bio Hidra, hidhni maske në duar dhe aplikojeni në flokët tuaj të lagur. Maska duhet të masazhohet me kujdes dhe pastaj shpëlahet mirë me ujë. Përdorni këtë maskë një ose dy herë në javë për të bërë që flokët të jenë të butë dhe të shkëlqejn.

Made in Italy

zgjidh ml

1 L, 250 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Raywell Bio Hidra Dry Hair Mask”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

raywell-bio-hidra-maske-per-floke-te-thate-250-ml
Raywell Bio Hidra Dry Hair Mask
700 L1,500 L
Rated 0 out of 5
Add to cart