Pasta e dhëmbëve Marvis Whitening Mint është formuluar për të vepruar kundër zverdhjes së dhëmbëve nga pirja e kafes, çajit apo e duhanit. E përshtatshme për përdorim të përditshëm, e formuluar me një aromë klasike të mentes, e cila ka një shije të shkëlqyeshme. Marvis heq të gjithë mërzinë nga higjena e dhëmbëve dhe kjo pastë zbardhuese nuk bën përjashtim. Lëreni mënjanë pastën tuaj të vjetër dhe ndani buzëqeshjen tuaj me botën, falë kësaj paste zbardhuese të markës italiane Marvis.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marvis Whitening Mint”

Your email address will not be published. Required fields are marked *