Koncentrati i fuqishëm i mentes së fortë i shpëlarësit të gojës Marvis Strong Mint pastron dhe energjizon gojën tuaj, falë përzierjes së mentes dhe bimëve të tjera aromatike.
Përdorimi: Hollojeni një pjesë të tretësirës me katër pjesë ujë dhe shpëlani gojën pas larjes për 30 sekonda.
Marvis Strong Mint Mouthwash vjen në një paketim dhe një dizajn të bukur, i cili menjëherë bie në sy.
Duhet të dini se:
Shpëlarësit e gojës Marvis janë pa alkool dhe përmbajnë ekstrakte bimore siç janë propolisi (substancë të cilën bletët e mbledhin nga lëvoret e disa pemëve), siç është edhe ksilitoli (xylitol, ëmbëlsues natyral). Janë këto ekstrakte, të cilat sigurojnë mbrojtje kundër baktereve. Janë prodhuar për një përvojë unike pastrimi dhe një freski që zgjat. Mos i përdorni pa holluar, mbajeni larg fëmijëve, mos e gëlltisni dhe mos e ekzagjëroni në përdorim.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marvis Strong Mint”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

marvis shplares strong-mint
Marvis Strong Mint
1,200 L
Rated 0 out of 5

In stock