Pasta e dhëmbëve Marvis Ginger Mint përbëhet nga xhenxhefili ekzotik (gingeri) i kombinuar me menten, të cilët përcjellin një kontrast midis ekzotikes dhe klasikes. Formuluar për të ofruar një ndjesi freskie afatgjatë dhe një buzëqeshje të paharrueshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marvis Ginger Mint”

Your email address will not be published. Required fields are marked *