Pasta e dhëmbëve Marvis Cinnamon Mint është një ndërthurje e kanellës dhe mentes, të cilët ofrojnë një shije të jashtëzakonshme aromatike të freskët dhe afatgjatë. Kjo pastë gjithashtu përmban përqindje të larta të fluorit, i cili forcon smaltin e dhëmbëve. Kjo pastë është efektive kundër kariesit të dhëmbëve dhe kundër erës së pakëndshme te gojës.
Marvis CINNAMON MINT është një ndryshim i këndshëm nga aromat tipike, të cilin e bën të veçantë kanella e ëmbël ekzotike dhe mentja e fortë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marvis Cinnamon Mint”

Your email address will not be published. Required fields are marked *