Pasta e dhëmbëve Marvis Aquatic Mint ju lë një shije të butë dhe të ftohtë të mentes, të ndërthurur me një freski të këndshme si ajo e detit. Ajo parandalon prishjen e dhëmbëve, gurëzat dhe sëmundjen e mishrave të dhëmbëve. E përsosur për dhëmbë të pastër e të bardhë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marvis Aquatic Mint”

Your email address will not be published. Required fields are marked *