Makine rroje X-Evo Modular Trimmer nga Gammapiu:

  • Tehu 40 mm Ultimate Black Diamond Carbon DLC, për një prerje të përkryer, të qetë dhe sa më të lëmuar
  • Teh me zero të fort të rregullueshme nga 0,8 në 0 mm
  • Motor me mikro-çip 10.000 (rpm) goditje në minutë, me motor turbocharged, akorduar për rritjen e fuqisë
  • Komplet pastrimi dhe mirëmbajtje me mini kaçavidë për rregullim
  • Mbërthim ergonomik për një përdorim më të lehtë dhe më të rehatshëm
  • 1 orë për një rimbushje të plotë duke përdorur stacionin e tij të lidhjes ose kabllon USB
  • Skeleti i heqshëm për një rruajtje më të saktë dhe për një ftohje më të mirë të tehut

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “X-Evo Modular Trimmer, Gamma+”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

makine rroje
X-Evo Modular Trimmer, Gamma+
14,000 L
Rated 0 out of 5

In stock