Tehu i Rrojës Kiepe Tattoo – Inovacioni dhe Performanca e Lartë në Rrojë

“Kiepe Tattoo Hair Trimmer” është një makine rroje profesionale me dizajn unik dhe teknologji inovative. Makina e lehtë për t’u përdorur dhe me performancë të lartë, ofron mundësi të pafundme për rroje.

Një makine rroje pa kabell, e dizajnuar për të plotësuar çdo nevojë për rruajtje. Motori inovativ dhe sistemi i veçantë ftohjeje, siguron një përdorim më të mirë dhe më pak konsumim të baterisë. Motori i fuqishëm dhe i heshtur me xhiro 7200 rpm, ka jetegjatesi 2 herë se sa motorët e zakonshëm në treg.

Bateria punon deri në 180 minuta me një karikim të plotë dhe karikohet plotësisht brenda 180 minutave. Makina ka një unazë të lëvizshme për të lehtësuar ruajtjen dhe për ta bërë atë më praktik.

Produktet e teknologjisë së lartë të Kiepe janë të dizajnuara për të dhënë fleksibilitet maksimal dhe cilësi absolute të rezultateve. “Tehu i Makines” plotëson standardet më të larta të cilësisë për saktësi gjatë përdorimit.

Dizajni kompakt dhe forma ergonomike e makines janë ideale për prekje të lehta, prerje të shkurtra dhe për të përcaktuar konturet e mjekrës, qafës dhe veshëve. Teknologjia e tehut bën të mundur skicimin e linjave dhe detajeve të imta dhe krijimin e modeleve të sofistikuara.

Një makinë ultra e hollë rroje, me nje teh formë “T” te ekspozuar 360°, mundeson krijimin e dizajne të pabesueshme. Përveç kësaj, teknologjia Fresh Blade e mban tehun të freskët dhe të fortë edhe pas përdorimit të zgjatur. Tehet janë prej çeliku të derdhur për përdorim të zgjatur dhe kanë jetën e mprehjes 500 herë më të gjatë se tehët klasike të çelikut.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kiepe Tattoo Professional Hair Trimmer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Makine rroje kiepe tattoo hair trimmer
Kiepe Tattoo Professional Hair Trimmer
8,500 L
Rated 0 out of 5

In stock