Long Beauty Yogurt & Milk Proteins Shampoo, është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kanë flokë të thatë dhe të dobët, si rezultat i trajtimit të vazhdueshëm me blicit dhe permanent. Kjo formulë rigjeneruese përmban proteina qumështi që ndihmojnë në mbrojtjen, rigjenerimin dhe hidratimin e flokëve. I rikthen flokeve shkëlqimin dhe butësinë natyrale.

Për të përdorur këtë shampo, fillimisht lagini flokët dhe pastaj aplikoni një sasi të vogël të produktit në duar. Masazhoni lehtësisht në rrënjët e flokëve dhe pertej gjatesise se tyre. Vazhdoni të masazhoni për disa minuta dhe pastaj shplani me ujë të ngrohtë për të larguar produktin.

Shamponi Long Beauty Yogurt & Milk Proteins është i përshtatshëm për përdorim të rregullt dhe do të ndihmojë në rikthimin e shkëlqimit dhe butësisë natyrale të flokëve tuaj. Kombinimi i shampos bashke me maskën Yogurt & Milk Proteins Mask do ju ofroj nje trajtim shume efektive. Flokëve tuaj do i riktehet shkëlqimi i munguar!

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LongBeauty, Yogurt & Milk Proteins Shampoo, 1 L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Long Beauty Yogurt & Milk Proteins Shampoo
LongBeauty, Yogurt & Milk Proteins Shampoo, 1 L
800 L
Rated 0 out of 5

In stock