Long Beauty Yogurt & Milk Proteins Mask, për flokë me proteina qumështi dhe jogurt, është një zgjidhje rigjeneruese për flokët e thatë dhe të dobët, të cenuar nga trajtimet e vazhdueshme të blicit dhe permanentit. Formulimi i saj unik dhe delikat, e bën të jetë një zgjidhje ideale për flokët e trajtuar.

Masa e përbërësve të saj, nënvizon efektin e saj mbrojtës, rigjenerues dhe hidratues në flokët e trajtuar. Maska ndihmon në rikthimin e shkëlqimit dhe butësisë natyrale të flokëve. Një zgjidhje e mirë për ata që dëshirojnë të mbajnë flokët e tyre të shëndetshëm dhe të bukur.

Përdorimi i kësaj maske është shumë i thjeshtë dhe mund të bëhet në shtëpi. Fillimisht, duhet të aplikohet pas përdorimit të shampos së njëjtës linjë Yogurt & Milk Proteins Shampoo, në flokë të lagur. Masazhoni lehtësisht flokët për disa minuta, dhe pastaj shplani me ujë të ngrohtë në fund.

Kjo mask me proteina qumështi dhe jogurt, është zgjidhja perfekte për ata që kërkojnë një zgjidhje rigjeneruese për flokët e tyre. Mbron, rigjeneron dhe hidraton flokët, do t’ju ndihmojë të riktheheni në shkëlqimin dhe butësinë natyrale të flokëve të shëndetshëm.

 

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LongBeauty, Yogurt & Milk Proteins Mask, 1L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Long Beauty Yogurt & Milk Proteins Mask
LongBeauty, Yogurt & Milk Proteins Mask, 1L
800 L
Rated 0 out of 5

In stock