Long Beauty Silk Protein Shampoo per volum, me proteina të gjata të mëndafshit për flokë të gjatë dhe të shkëlqyeshëm. Kjo shampo përmban një formulim neutral, i projektuar për të rivendosur volumin e flokëve të dobët dhe të brishtë. Proteina e mëndafshit përmban elementët e nevojshëm për të mbështjellë dhe mbrojtur flokët, duke rikthyer trashësinë dhe rezistencën e tyre.

Përdorimi i shampos është shumë i lehtë. Fillimisht, aplikoni shampon në flokët e lagur dhe pastaj masazhojini lehtësisht për disa minuta. Në fund, shplani me ujë të ngrohtë për një trajtim më të mirë.

Ky produkt është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë të përfitojnë nga përfitimet e proteinave të mëndafshit për flokët e tyre. Përveçse do të ndihmojë në rivendosjen e volumit të flokëve, kjo shampo do të ndihmojë në mbrojtjen e tyre nga dëmtimi. Gjithashtu do të ndihmojë në rikthimin e shkëlqimit të flokëve të dobët dhe të brishtë.

Në përgjithësi, Long Beauty Silk Protein Shampoo është një zgjidhje e shkëlqyeshme. Për te gjithe ato që kërkojnë të rikthejnë flokët e tyre në gjendjen e tyre të shëndetshme dhe të shkëlqyeshme. Kjo formulë e veçantë është projektuar për të ofruar një trajtim të butë dhe të efektshëm për flokët tuaj.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LongBeauty, Silk Protein Shampoo, 1 L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Long Beauty Silk Protein Shampoo volum
LongBeauty, Silk Protein Shampoo, 1 L
800 L
Rated 0 out of 5

In stock