Long Beauty Linseeds Oil Shampoo, është ideali për floke të thate dhe të brishtë. Per floke qe janë prekur nga trajtimet teknike të shpeshta ose agjentët dëmtues atmosferikë. Me vajin e linit dhe ekstraktet natyrore, ky produkt siguron butësi dhe vitalitet të nevojshëm për flokët tuaj.

Për të përdorur saktësisht këtë shampon, fillimisht lagini flokët dhe pastaj aplikoni produktin. Masažhoni lehtësisht skalpin dhe flokët tuaj për disa minuta për të ndihmuar në largimin e papastërtive. Pastaj shplani me ujë të ngrohtë për të siguruar që produkti të largohet plotësisht nga flokët tuaj.

Ky produkt i vlefshëm mund të përdoret në mënyrë të rregullt për të përmirësuar shëndetin dhe pamjen e flokëve tuaj. Për rezultate të mëdha, rekomandojmë që të përdorni këtë produkt dy herë në javë në rutinën tuaj të përditshme të kujdesit për flokët. Me shampon Long Beauty Linseeds Oil, do të keni flokë të shëndetshëm dhe të pastër.

Mos harroni se përdorimi i këtij produkti në mënyrë të rregullt, do të ndihmojë në rritjen e shëndetit të flokëve tuaj. Per nje trajtim me efektim mund ta perdorni bashkë me maskën e së njejtës linjë Linseeds Oil Mask.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LongBeauty, Linseeds Oil Shampoo, 1L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Long Beauty Linseeds Oil Shampoo floke te thate
LongBeauty, Linseeds Oil Shampoo, 1L
800 L
Rated 0 out of 5

In stock