Long Beauty Linseeds Oil Mask me vaj lini, është produkti ideal për floke të thate dhe të brishtë. Per floket e demtuar si pasojë e trajtimeve të shpeshta teknike ose agjentëve të dëmshëm atmosferikë. Përmban vaj lini dhe ekstrakte natyrale që u japin flokëve butësi dhe vitalitet.

Përdorimi i këtij produkti është shumë i thjeshtë, fillimisht duhet të aplikoni shampon e së njejtës linjë Linseeds Oil Shampoo dhe pastaj ta lajë flokët me ujë. Pastaj, aplikoni maskën në flokët e lagur dhe masazhoni lehtësisht për disa minuta. Në fund, shplani me ujë të ngrohtë për të hequr maskën.

Ky produkt përmban vaj lini. Vaji linit është i njohur për vetitë e tij hidratuese dhe shëruese për flokët e thatë dhe të dëmtuar. Ekstraktet natyrale që janë përdorur në formulën e kësaj maske ndihmojnë në forcimin dhe rritjen e flokëve.

Për të arritur një efekt maksimal, rekomandohet që të përdoret rregullisht, dy herë në javë. Ky produkt është i sigurt për përdorim dhe nuk ka efekte anësore të njohura.

Përdorimi i kësaj maske për flokë do t’ju ndihmojë të keni flokë të butë dhe të shndritshëm. Nëse jeni duke u marrë me trajtime për flokët tuaj, kjo maskë do të jetë një zgjidhje e mirë për të mbajtur flokët të shëndetshëm dhe të bukur.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LongBeauty, Linseeds Oil Mask, 1L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Long Beauty Linseeds Oil Mask, per floke te thate
LongBeauty, Linseeds Oil Mask, 1L
800 L
Rated 0 out of 5

In stock