Long Beauty Karite Butter Shampoo, është një produkt i shkëlqyeshëm për flokët kacurrela. Formulimi me shea butter bën që flokët të jenë të butë dhe me shkëlqim. Përveç kësaj, ky produkt parandalon elektrizimin e flokëve.

Për ta përdorur, fillimisht lagini flokët tuaj dhe pastaj aplikoni shampon. Masazhoni lehtësisht flokët për disa minuta dhe pastaj shplani me ujë të ngrohtë. Ky produkt mund të përdoret për një kohë të gjatë dhe do të ndihmojë në mbajtjen e flokëve të butë dhe të shkëlqyeshëm.

Nëse kërkoni një zgjidhje për flokët tuaj kacurrela, Long Beauty Karite Butter Shampoo është zgjedhja e duhur. Produkti është krijuar posaçërisht për flokët me karite, duke lehtësuar stilimin dhe duke i bërë ato të buta. Përveç kësaj, produkti është shumë efektiv në parandalimin e elektrizimit të flokëve.

Për një efekt maksimal të produktit, rekomandohet të përdorni shampon dy herë në javë si dhe maskën e të njejtës linjë. Përdorni produktin në mënyrë të rregullt dhe do të shihni rezultate të shkëlqyeshme. Shijoni flokët tuaj të butë dhe të shkëlqyeshëm me Long Beauty Karite Butter Shampoo!

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LongBeauty, Karite Butter Shampoo, 1 L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Long Beauty Karite Butter Shampoo kacurrela
LongBeauty, Karite Butter Shampoo, 1 L
800 L
Rated 0 out of 5

In stock