Long Beauty Honey & Royal Jelly Mask është një produkt i shkëlqyeshëm për kujdesin e flokëve tuaj. Kjo maskë është e pasur me proteina dhe përbërës aktivë, që ofrojnë ushqim dhe rikonstruksion të flokëve të dobët. Përveç kësaj, ky produkt ndihmon në parandalimin e rënies së flokëve dhe i jep flokëve tuaj shkëlqim dhe vitalitet natyral.

Për të përdorur këtë produkt, fillimisht lani flokët me shampon të linjës së njëjtë LongBeauty, Honey & Royal Jelly Shampoo. Pastaj aplikoni maskën në flokët e lagur dhe masazhoni lehtësisht për disa minuta. Në fund, shplani me ujë të ngrohtë.

Kjo maskë e shkëlqyeshme për flokë do të ndihmojë në rigjenerimin e flokëve tuaj. Do i kthej vitalitetin dhe shkëlqimin natyral. Përdorimi i kësaj maske është i thjeshtë dhe i shpejtë, dhe do t’ju ndihmojë të keni flokë të shëndetshëm dhe të bukur në mënyrë të lehtë. Kështu që, mos hezitoni të provoni Maskën për të pasur flokë të shëndetshëm dhe tërheqës.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LongBeauty, Honey & Royal Jelly Mask, 1 L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Long Beauty Honey & Royal Jelly Mask
LongBeauty, Honey & Royal Jelly Mask, 1 L
800 L
Rated 0 out of 5

In stock