Long Beauty Greasy Hair Shampoo, speciale për flokë të gjatë dhe të bukur me yndyrë. Eshtë produkti ideal për ju që dëshironi të hiqni yndyrën e tepërt nga flokët tuaj. Duke e përdorur këtë shampo në mënyrë të rregullt, veçanërisht në fillim të kujdesit tuaj, ju ndihmon në heqjen e yndyrave të tepërta në lëkurë. Kontribon në një oksigjenim më të mirë të lëkurës dhe flokëve.

Si ta përdorni?

Aplikoni shampon në flokët e lagur dhe masazhoni lehtësisht për disa minuta. Pastaj shplani me ujë të ngrohtë. Duke vazhduar me përdorimin e këtij produkti, do të ndjeni ndryshimin e lëkurës dhe flokëve tuaj. Floket do të jenë më të shëndetshme dhe më të lehta për t’u menaxhuar.

Kujdesi për flokët tuaj duhet të jetë një rutinë e përditshme. Me përdorimin e kësaj shampoje, ju do të arrini një kujdes më të mirë për flokët tuaj. Ndërsa e përdorni, mos harroni të masazhoni lehtësisht flokët dhe lëkurën tuaj. Kështu produkti do veproj në heqjen e yndyrës së tepërt dhe të përmirësojë gjendjen e flokëve tuaj.

Në përfundim, nëse jeni në kërkim të një shampo cilësore për flokë me yndyrë, Long Beauty Greasy Hair Shampoo është zgjedhja e duhur për ju. Duke e përdorur në mënyrë të rregullt, do të arrini një efekt të shkëlqyeshëm në flokët tuaj. Do i beni floket të ndritshëm dhe të shëndetshëm në mënyrë të qëndrueshme.

Made in Italy.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LongBeauty, Greasy Hair Shampoo, 1 L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Long Beauty Greasy Hair Shampoo, flokë yndyrë
LongBeauty, Greasy Hair Shampoo, 1 L
800 L
Rated 0 out of 5

In stock